1. OBJECTE I GENERALITATS
2. INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES
3. SISTEMA DE COMPRA
4. FORMES DE PAGAMENT
5. ENVIAMENTS I TERMINIS DE LLIURAMENT
6. CANVIS DE TALLA
7. CONDICIONS DE DEVOLUCIONS A PARTICULARS
8. CONDICIONS DE DEVOLUCIONS A GRUPS I DISTRIBUÏDORS
9. RESPONSABILITAT
10. GARANTIA
11. DRET LEGAL DE DESISTIMENT
12. US DE LA WEB
13. LINKS A ALTRES PÀGINES WEB
14. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
15. POLÍTICA DE PRIVACITAT
16. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
17. ATENCIÓ AL CLIENT: COMENTARIS I SUGGERIMENTS

1. OBJECTE I GENERALITATS

Les presents Condicions de Venda i Ús (en endavant, "Condicions") tenen per objecte el lloc web www.espardenya.cat (en endavant "Lloc Web") així com les compres a través del mateix.

El Lloc Web és de titularitat de TOPZAPATOS ONLINE S.L., com NIF B-67126037, degudament inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Volum 46203, Full 512871, Inscripció 1, el domicili fiscal del qual es troba a Passatge Noucentisme, 34, Esc. B 1º2ª, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona (en endavant ESPARDENYA.CAT)

L'ús dels serveis del Lloc Web, així com l'adquisició de qualsevol dels productes oferts, suposa l'acceptació del Client o Usuari, sense reserves de cap classe, de totes i cadascuna de les presents Condicions. El registre en el Lloc Web i l'ús dels serveis comporta que les seves dades com Usuari passaran a formar part dels fitxers d'ESPARDENYA.CAT, i el seu tractament serà conforme al previst en la Política de Privacitat, que l'Usuari declara expressament conèixer i acceptar.
ESPARDENYA.CAT proporciona informació sobre els productes i oferta la possibilitat d'adquisició a través del Lloc Web. Les persones que vulguin adquirir productes hauran de completar el respectiu formulari de registre previ al procés de compra i seguir les passes que ESPARDENYA.CAT li anirà indicant a través del Lloc Web.
Les presents Condicions juntament amb la Política de Privacitat i Avís Legal del Lloc Web, són les úniques condicions aplicables a l'ús del Lloc Web i a la compra dels productes a través del mateix i substitueixen a qualsevol d'altres condicions. En conseqüència, l'Usuari que accedeixi al Lloc Web, es registri i realitzi la compra de productes a través del Lloc Web accepta i queda vinculat per les Condicions, la Política de Privacitat i Avís Legal tal com estiguin redactades en el moment que s'accedeixi al Lloc Web.
Tot Usuari que es registri al Lloc Web ha de tenir, com a mínim, divuit (18) anys.

2. INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES

Les fotografies, representacions gràfiques i iconogràfiques i vídeos relatius als productes d'ESPARDENYA.CAT, així com els noms comercials, marques i signes distintius de qualsevol classe continguts al Lloc Web, tenen per objecte aportat major informació, no obstant això, l'Usuari ha de tenir en compte que tenen un propòsit orientatiu i, en conseqüència, manquen de caràcter exhaustiu.
ESPARDENYA.CAT es reserva el dret a decidir, en cada moment, els productes oferits als Usuaris a través del Lloc Web. D'aquesta manera, ESPARDENYA.CAT podrà en qualsevol moment afegir nous productes als inclosos en el Lloc Web, entenent-se, tret que disposi una altra cosa, que tals nous productes es regiran pel que es disposa en les condicions que es trobin en vigor en aquell moment.
Així mateix, ESPARDENYA.CAT es reserva el dret de deixar de facilitat l'accés, en tot moment i sense previ avís, a qualsevol dels productes oferts al Lloc Web.
En el cas que, per circumstàncies de força major, un producte no estigui disponible després d'haver realitzat la compra, ESPARDENYA.CAT informarà l' Usuari telefònicament o per correu electrònic de l'anul·lació total o, en altre cas, parcial de la comanda. L'anul·lació parcial de la comanda no dóna dret d'anul·lació a la totalitat de la comanda, sense perjudici de l'exercici del dret de desistiment que correspon a l'Usuari en conformitat amb l'establert en les presents Condicions.

3. SISTEMA DE COMPRA

Per procedir a la compra del producte haurà de seguir les següents passes:
1. Seleccionar el producte que desitja comprar i afegir-lo al Carret.
2. Si no està registrat, haurà de registrar-se omplint els diferents camps per completar la informació de facturació i direcció d'entrega.
3. A continuació podrà escollir el mètode d'entrega de la seva comanda. Depenent del país d'entrega hi haurà diferents opcions de cost i terminis de lliurament. En aquesta mateixa pantalla haurà d'acceptar les condicions de servei aquí descrites.
4. Per últim, haurà d'escollir la forma de pagament, que podrà variar depenent del país on tingui lloc el lliurament de la comanda.
Les dades facilitades a ESPARDENYA.CAT a través del corresponent formulari són elements identificatius i habilitadors per accedir i efectuar compres i tenen caràcter personal i intransferible.

4. FORMES DE PAGAMENT

Les formes de pagaments acceptades per realitzar compres a través del Lloc Web són les següents:
• PayPal: El client serà conduït a la web de PayPal aprofitant la plataforma de pagament segur. Una vegada efectuat el procediment de pagament, serà reconduït a ESPARDENYA.CAT. Dins de la web de PayPal podrà realitzar el pagament amb compte PayPal o targeta de crèdit.
PayPal pot retenir l'import a mode de fiança o assegurança a l'intentar realitzar la compra amb targeta en la plataforma PayPal (sol ser d'uns cèntims fins a 1€). Aquest import se li reemborsarà PayPal en el termini d'un mes aproximadament. El cobrament d'aquest import no garanteix que la compra estigui realitzada.
• Redsys: El client serà conduït a la plataforma de Redsys – CaixaBank. Dins de la web, podrà realitzar el pagament amb qualsevol targeta Visa o MasterCard.
• Transferència Bancària: El client rebrà un correu electrònic indicant el número de compte on haurà de realitzar una transferència en el termini de 7 dies naturals. En cas de no rebre cap pagament al compte bancari en el termini estipulat es procedirà a la cancel·lació de la comanda.
• Contra reembors: L'opció de pagament contra reembors és només aplicable a compres amb enviaments dins d'Espanya. El pagament s'efectuarà a l'entrega del paquet, pagant en mà al missatger, en efectiu i amb l'import exacte. En cap cas es realitzarà l'entrega de la comanda sense el pagament previ.

5. ENVIAMENTS I TERMINIS D'ENTREGA

Els terminis d'entrega a Espanya oscil·len entre 24 hores i 4 dies depenent de l'elecció del client i si la comanda està realitzada abans de les 10.00 AM. Els dies d'entrega són laborables, entenent com a tal de dilluns a divendres sense incloure caps de setmana ni festius a la localitat d'entrega. No podem garantir els terminis d'entrega tot i que intentem que les empreses de transport els puguin complir sempre que sigui possible. Per comandes nacionals podrà escollir entre les següents formes d'enviament:
• Redyser URGENT 24/48 hores: Té un cost de 6,95€ i es contracta un servei de 24 hores per l'entrega.
• Redyser ESTANDARD 3 – 4 dies: Té un cost de 3,95€ i contracta un servei de preparació i entrega del paquet en un màxim de 4 dies laborals.
Els terminis d'entrega a la resta d'Europa oscil·la entre 5 – 15 dies laborables en funció de l'elecció final del client. Els dies d'entrega són laborables entenent com a tal de dilluns a divendres sense incloure els cap de setmana ni festius en la localitat d'entrega. Per a comandes internacionals podrà escollir entre les dues formes d'enviament:
• Redyser INTERNACIONAL 5- 10 dies: Té un cost de 26,95€ i es contracta un servei de preparació i entrega en un màxim de 10 dies laborables.
El client disposarà de 48 hores per comprovar la integritat del paquet i el producte, així com per comprovar desperfectes i tares en el producte. Passat aquest temps no s'acceptaran reclamacions per desperfectes durant el transport o l'entrega.
Es considerarà entregat una comanda quan el mateix sigui signat el rebut d'entrega.
En cas de rebre un paquet danyat és recomana contactar amb la companyia de transport:
• Redyser (www.redyser.com): +34 902 20 00 60
• Correos (www.correos.es): +34 902 19 71 97

6. CANVIS DE TALLA

En cas que el producte que rebi no sigui de la talla correcta podrà sol·licitar un canvi de número pel correcte. Per a tot tipus de canvis de talla el procés serà gratuït i sense cap mena de cost addicional. Per això, el client disposa de 14 dies naturals per informar a ESPARDENYA.CAT a través d'un correu electrònic a hola@espardenya.cat del canvi que desitja realitzar amb les següents dades:
• Nom complet
• Referència de la comada
• Nom del producte
• Talla incorrecta / Talla correcta
Una vegada confirmat el canvi de talla s'iniciarà el procés de canvi. Aquest procediment consistirà en un enviament on s'entregarà la talla correcta i es recollirà la talla incorrecta. El producte entregat al mateix transportista cal que estigui empaquetat en les mateixes condicions que el va rebre.

7. CONDICIONS DE DEVOLUCIONS A PARTICULARS

Si ha canviat d'opinió o no està satisfet amb la seva compra, pot retornar en un termini de 14 dies naturals des del dia de la recepció del producte. Per això ha de notificar-ho per correu electrònic a hola@espardenya.cat indicant les següents dades:
• Nom Complet
• Referencia de la comanda
• Nom del Producte
• Motiu del Retorn (Opcional)
Una vegada rebi la nostra confirmació de devolució li indicarem la direcció on ens ha d'enviar els productes a retornar. La mercaderia ha de presentar-se en perfecte estat i sense ús dins dels 14 dies naturals després de la recepció. Una vegada realitzat l'enviament i hàgim rebut la seva comanda en les nostres instal·lacions es procedirà al reembors de l'import íntegre del producte retornar. No obstant això, el client assumirà les despeses de retorn.

8. CONDICIONS DE DEVOLUCIONS DE GRUPS I DISTRIBUÏDORS

Les comandes que continguin productes artesanals, tals com les espardenyes, no s'admeten devolucions una vegada hagin estat entregats. ESPARDENYA.CAT es reserva el dret de modificar la comanda una vegada ja estigui fabricat.
Els grups o distribuïdors poden cancel·lar la comanda drant el procés de fabricació. En aquest cas, no es podrà retornar l'import de paga i senyal que s'hagi ingressat prèviament.

9. RESPONSABILITAT

ESPARDENYA.CAT proporciona les seves pròpies fotografies i retrats dels productes venuts, així mateix proporciona totes les mesures necessàries per a una visualització fidel i correcta. No obstant això, no es responsabilitza de les diferències mínimes o inexactituds que puguin existir.
ESPARDENYA.CAT no es fa responsable del l'ús que els clients puguin donar al sistema, així com una fallada elèctrica, virus informàtics o intrusions externes.
ESPARDENYA.CAT no es responsabilitza del possible mal funcionament del transport, en general per causes tals com vaga, retencions, retards, pèrdues o furt de la seva comanda.
ESPARDENYA.CAT es reserva el dret de venda dels productes que comercialitza a aquells usuaris que la seva conducta pugui perjudicar o similar a ESPARDENYA.CAT en el procés de compra i/o devolució.

10. GARANTIA

Tots els nostres productes tenen la garantia proporcionada per la marca en qüestió. En cas que el producte rebut tingui cap dany o desperfecte de fàbrica ha de comunicar-ho abans de 15 dies naturals a través d'un correu electrònic a hola@espardenya.cat i proporcionar les següents dades:
• Una fotografia on es vegi clarament el desperfecte.
• Factura rebuda amb la comanda.
ESPARDENYA.CAT es posarà en contacte amb el client per informar-lo de les passes a seguir. Si és impossible canviar el producte per un altre d'igual model i número ESPARDENYA.CAT retornarà l'import íntegre del producte i el cost associat de despeses d'enviament.
ESPARDENYA.CAT es farà càrrec de les despeses associades a la devolució i canvi, exceptuant, si la modalitat de l'enviament és urgent o d'un cost addicional a l'enviament estàndard, en aquest cas, el Client assumirà les despeses extres.
En el cas de les espardenyes s'ha de procedir de la mateixa manera amb la garantia que cobreix danys i desperfectes, tenint en compte que no cobreix les següents situacions:
• Desperfectes o danys per ús negligent o violent del producte.
• Desperfectes o danys derivats per la manipulació.
• Desperfectes o danys derivats de l'ús quotidià.
Si té cap dubte sobre l'ús i manipulació de les espardenyes, no dubti en posar-se en contacte o buscar la informació necessària a les nostres xarxes socials.

11. DRET LEGAL DE DESISTIMENT

El Client té el dret de desistir el present contracte sense necessitat de cap justificació en el plaç de 14 dies des de l'entrega del paquet pel transportista contractat.
Per exercir el dret de desistiment, d'una comanda al detall i als preus que es troben al Lloc Web, s'haurà de notificar a través del següent correu postal o correu electrònic:
• Carrer de la Palma 9, 08720 Vilafranca del Penedès (BARCELONA)
• hola@espardenya.cat
La notificació ha de ser clara e inequívoca, utilitzant el següent model de formulari de desistiment, tot i que no és obligatori:
• A l'atenció de TopZapatos Online S.L., en direcció postal Carrer de la Palma 9, 08720 Vilafranca del Penedès (BARCELONA, o al correu electrònic (hola@espardenya.cat). Per la present li comunico/comuniquem (*) que desisteixo/desistim del nostre contracte de compravenda del següent producte (*):
• Número de comanda (*) / rebut el (*)
• Nom del consumidor/consumidors
• Adreça del consumidor/consumidors
• Telèfon de contacte
• Data actual
• Firma (en paper)
En cas d'iniciar el procés de desistiment haurà d'enviar el/els producte/s en el mateix estat que es van rebre, tant la caixa com el producte, en condicions tals com:
• Calçat sense cap tipus d'ús.
• Totes les etiquetes pertinents al calçat.
• Integritat de la caixa i embolcall del calçat.
Haurà d'enviar els productes a l'adreça que se li comuniqui a través del correu postal o electrònic i haurà d'entregar-se en un termini màxim de 14 dies a partir de la data del comunicat de la seva decisió de desistiment del contracte. El reembors es realitzarà utilitzant el mateix mètode de pagament que s'hagi empleat per la transacció inicial, tret que s'hagi acordat un altre mètode de pagament. Aquest reemborsament s'iniciarà una vegada tinguem la comanda integra en les nostres instal·lacions i s'hagi comprat el seu estat. En cas que la caixa i/o el producte sigui rebut en condicions diferents de les que es van enviar, se li notificarà telefònicament.
Per a comandes pressupostades a un preu diferent del que consta al Lloc Web i comandes expresses tals com les espardenyes, només es podrà reemborsar el 50% de l'import de la comanda, sense incloure despeses d'enviament. Per poder iniciar el procés de desistiment, haurà de notificar-ho en les condicions anteriorment descrites i de la mateixa forma.
Els costos de devolució en tots dos casos aniran a càrrec del consumidor.

12. ÚS DE LA PÀGINA WEB

El Client es compromet a fer ús únicament per realitzar consultes o compres en comandes legalment vàlides i a no realitzar comandes falses o fraudulentes. En aquest últim cas, ESPARDENYA.CAT té el dret d'anul·lar-ho i informar a les autoritats pertinents.
L'Usuari no ha de realitzar cap ús prohibit en aquesta web, tals com, introducció intencionada de virus, troians o qualsevol arxiu danyí.
ESPARDENYA.CAT no es fa responsable dels danys o pèrdues que afectin el seu ordinador com a conseqüència de qualsevol de les accions anteriors o durant l'ús d'aquest Lloc Web, de descàrregues de continguts del mateix o qualsevol pàgina web que es reencamini des d'aquesta.

13. LINKS A ALTRES PÀGINES WEB

ESPARDENYA.CAT pot contenir enllaços a altres pàgines web o xarxes socials. Aquests enllaços es proporcionaran a efectes informatius i no tenim cap tipus de control sobre el contingut d'aquestes pàgines web o xarxes socials. Per tant, ESPARDENYA.CAT no es farà responsable de cap dany o pèrdua derivats de l'ús d'aquests enllaços.

14. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tota la informació continguda en el Lloc Web tals com el disseny gràfic, imatges, descripcions o altres, estan protegits per drets d'autor i altres drets de protecció, recollits en el Real Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d'abril, pel que és aprovat el Text Refundat de la Llei de Propietat Intel·lectual, no podent-se realitzar cap acte de reproducció, distribució, transformació o comunicació pública, i en general, de qualsevol objecte que segons la legislació vigent sigui protegir les normes de la propietat intel·lectual.
Si requereix l'ús comercial o no comercial d'algun contingut del Lloc Web, s'ha d'informar de la petició d'ús al següent correu electrònic: hola@espardenya.cat.
En cas que s'utilitzi alguna informació continguda en el Lloc Web sense prèvia autorització de l'equip d'ESPARDENYA.CAT es començarà un procediment legal per retirar la informació utilitzada i compensació si s'escau.

15. POLÍTICA DE PRIVACITAT

ESPARDENYA.CAT compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en la matèria de protecció de dades personals, i totes les dades sota la nostra responsabilitat són tractats d'acord amb les exigències legals, guardant-se les degudes mesures de seguretat tant tècniques com organitzatives, que garanteixen la confidencialitat d'aquestes. L'informem que les dades personals que ens faciliti, seran incorporades a un fitxer, del que és responsable ESPARDENYA.CAT seran dedicats principalment a finalitats relacionades amb la gestió d'administració general, desenvolupar, comercialitzar i informar dels serveis que oferim. En el suposat que no vulgui rebre informacions que entenem puguin ser del seu interès li preguem que ens remeti un correu electrònic a l'adreça que consta en la present política de privacitat.
Posem al seu coneixement que les dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres fins comercials que la mera informació dels serveis oferits per ESPARDENYA.CAT, els quals pretenem que siguin de la seva utilitat. En cas necessari, pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant aquest correu a hola@espardenya.cat amb l'assumpte del missatge: Política de Privacitat, telefònicament al 930 24 64 88 o al correu postal a Carrer de la Palma 9, 08720 Vilafranca del Penedès (BARCELONA). Per tot plegat entenem que en el suposat de facilitar-nos les seves dades ens autoritza expressament per realitzar el tractament dels mateixos conforme a el descrit anteriorment.

16. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les condicions i termes que regeixen el Lloc Web d'ESPARDENYA.CAT es troben salvaguardats per la legislació espanyola.
Qualsevol controvèrsia que es pugui derivar de l'accés o la utilització d'aquestes Condicions per part de l'Usuari, es sotmetrà a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de la ciutat corresponent al domicili de l'Usuari.

17. ATENCIÓ AL CLIENT: COMENTARIS I SUGGERIMENTS

Tenim a disposició dels clients un full de reclamacions que es pot sol·licitar a hola@espardenya.cat.
Tots els dubtes, suggeriments, comentaris o errors del Lloc Web es poden dirigir al nostre departament d'atenció al client o a través del correu electrònic hola@espardenya.cat amb l'assumpte [ATENCIÓ AL CLIENT], telefònicament al 930 24 64 88 (Horari: Dilluns a Divendres 9:00 – 13:30 i 17:00 a 20:00) i pel xat del Lloc Web sempre que sigui possible.