ESPARDENYA.CAT és la botiga online que ofereix als seus clients una selecció d'espardenyes actual i de qualitat al millor preu. A més, oferim un servei ràpid, còmode i sobretot senzill.

Neix en una família de sabaters centenària que va fundar, al 1875, Calçats Pijuan a Torredembarra. Quatre generacions i molta experiència en el negoci del calçat per garantir la millor compra i satisfacció dels nostres clients.

Oferim la selecció del calçat més actual i de qualitat que hi ha al mercat per satisfer els desitjos de les persones més selectives. A més, tenim un catàleg d'espardenyes en tots els colors fet a mà per l'equip d'ESPARDENYA.CAT.

ESPARDENYA.CAT, garantim el pagament segur, devolució i atenció personalitzada per oferir el millor servei als nostres clients.

Des de casa, amb el seu mòbil, la tauleta o l’ordinador, explori el catàleg de ESPARDENYA.CAT i faci les seves comandes en un parell de minuts.

Agraïm també que ens expliqui l’experiència, comentaris o dubtes sense compromís a hola@espardenya.cat o al telèfon [+34] 93 024 64 88