Espardenyes Set Vetes Marró Fosc

26,45 €
Impostos inclosos Delivery: 1 to 3 days

Espardenyes de vetes en tots els colors!

Color
Talla
Sola
Quantitat

Les espardenyes Set Vetes, o Pintxo, és un dels models més emprats a Catalunya, la resta de la Península Ibèrica i sud de França.

El seu disseny es basa en vetes passades per la pala blanca de cotó 100%. En funció de la talla, es passen de set a dotze vetes per la  part davantera. Totes les nostres espardenyes fetes a mà, estan dissenyades d'acord amb l'estàndard europeu de  mides de les talles.

Hi ha tres tipus de soles disponibles per aquest model d'espardenya:

- Goma: La sola de goma o pneumàtic és de color negre i es caracteritza per ser la més dura i resistent de les tres soles. La recomanem per utilitzar-la en sòls de terra o bé per grups folklòrics on s'utilitzi el foc.

- Mixta: La sola mixta està composta per espart i goma vulcanitzada de color marró clar. És la més utilitzada, ja que és molt duradora i més flexible que la resta. Recomanem el seu ús en sòls urbans o per balladors de tot tipus.

- Espart: Aquesta sola està composta únicament d'espart. Tot el seu procés de fabricació està fet a mà. És la més vulnerable a la humitat i a l'erosió del terra, però és la més tradicional, típica i la més autèntica de les soles d'espardenyes.

- Folrada: Aquesta sola té una plantilla de cotó en contacte amb el peu, donant així una experiència més confortable. En contacte amb el terra, és completament de goma clara vulcanitzada que evita que entri la humitat a l'espart i tingui més durabilitat

Si vols aquest model d'espardenya amb una combinació de colors diferent, o amb un logotip o un text imprès, contacta'ns pel xat, per correu electrònic o telefònicament.

Per la personalització de nous models, estem al seu servei.

Espardenyes_SetVetes_MarróFosc_
10 Elements

Especificacions

Material Exterior
Cotó
Material Interior
Espart
Tancament
Vetes
Sola
Sola a escollir
Alçada Taló
Plana

Productes relacionats

(There are 16 other products in the same category)