Espardenyes Tres Vetes Platejades

24,79 €
Impostos inclosos Delivery: 1 to 3 days

Espardenyes de vetes en tots els colors!

Color
Talla
Sola
Quantitat


Les espardenyes Tres Vetes, o de Pagès, és un dels models més emprats a Catalunya, la resta de la Península Ibèrica i sud de França.

El seu disseny es basa en tres vetes passades per la pala blanca de cotó 100%. Totes les nostres espardenyes, fetes a mà, estan dissenyades d'acord amb l'estàndard europeu de mides de les talles.

Hi ha tres tipus de soles disponibles per aquest model d'espardenya:

- Goma: La sola de goma o pneumàtic és de color negre i es caracteritza per ser la més dura i resistent de les tres soles. La recomanem per utilitzar-la en sòls de terra o bé per grups folklòrics on s'utilitzi el foc.

- Mixta: La sola mixta està composta per espart i goma vulcanitzada de color marró clar. És la més utilitzada, ja que és molt duradora i més flexible que la resta. Recomanem el seu ús en sòls urbans o per balladors de tot tipus.

- Espart: Aquesta sola està composta únicament d'espart. Tot el seu procés de fabricació està fet a mà. És la més vulnerable a la humitat i a l'erosió del terra, però és la més tradicional, típica i la més autèntica de les soles d'espardenyes.

L'espardenya és un calçat amb estil, natural i genuí que no passarà mai de moda

Si vols aquest model d'espardenya amb una combinació de colors diferent, o amb un logotip o un text imprès, contacta'ns pel xat, per correu electrònic o telefònicament.

Per la personalització de nous models, estem al seu servei.

Espardenyes_TresVetes_Plata_
10 Elements

Especificacions

Material Exterior
Cotó
Material Interior
Espart
Tancament
Vetes
Sola
Sola a escollir
Alçada Taló
Plana

Related products

(There are 16 other products in the same category)